Starters

Ook voor de startende ondernemer kan de VER iets betekenen.

Dat starten als 'nieuwe ondernemer' niet eenvoudig is, is een feit - starten in onze branche is daarvan de overtreffende trap. Daar wordt vaak te gemakkelijk over gedacht en veel gelukszoekers gaan onvoorbereid aan de slag en komen dan zichzelf – en 7 overheidsdiensten – tegen en werken zo in snel tempo aan de eigen ondergang. Dat is slecht voor die 'ondernemer' maar ook voor de sector.

Niet omdat onze leden graag een concurrent erbij willen, maar omdat het nóg slechter is als die 'concurrent' zulke fouten maakt dat hij daarmee het imago van de sector nog meer beschadigd en daarmee de belangen van de leden.

Voor de sector als geheel moeten er ook nieuwe ondernemers instromen, ondernemers die met nieuwe innoverende ideeën aan de slag gaan. Dat is goed voor elke sector, daarop is de onze geen uitzondering. Dat houdt ook de zittende ondernemers scherp en geeft nieuwe impulsen aan de branche, waardoor ook klanten geïnteresseerd blijven.

Daarom organiseert de VER workshops voor de starter -

Deze worden in een middag van 13.00 -18.00 uur in Wildervank (Veendam) gegeven. Die middag passeren alle denkbare onderwerpen en - omdat we die middag 'per ondernemer' organiseren -  is er ook alle kans om Uw persoonlijke ideën te toetsen.

We behandelen de actuele wet-en regelgeving en de praktijksituaties die U tegen kunt komen en U krijgt ook een tekstboek mee want het is nogal veel om in een middag te bevatten! U kunt er later ook telefonisch nog op terugkomen met vragen.

Kosten € 250,-, extra personen tot max 3 ad € 50.-, info:  www.V-E-R.nl of mail ver.secretariaat@hotmail.nl of bel 06 45 328 382

Wilt U liever 'op locatie' kan dat tegen een meerprijs voor uren en km-kosten.