Disclaimer

 

We gebruiken allerlei termen door elkaar, zoals, sekswerker, prostrituee, of specifieker: escort, masseuze, SM-er enz. Alleen termen als 'hoer' vinden wij geen Geuzennaam, zoals in de 90er-jaren werd gepropageerd; dat vinden we een scheldnaam en gebruiken we dus niet. Dat geldt evenzeer voor 'pooier' als daarmee een legale relaxondernemer bedoeld wordt.

In alle gevallen zullen wij m/v bedoelen ook al gebruiken we in de teksten bv.'sekswerker', 'prostituee' of 'zij' - immers 90% is vrouw ... en er zijn ook mannen, niet altijd homo, En niet te vergeten transgenders en travo's...,  de een werkt voor hem de ander voor haar en.... enfin de sekse of geaardheid doet er dus niet toe.

Uiteraard hebben we de inzet om ieder op de meest correcte manier te informeren. Maar dat zal niet altijd lukken - waardoor we helaas een voorbehoud moeten maken.

Maar... heeft U twijfel over de juistheid van de informatie, aanvullingen, op-of aanmerkingen laat het ons weten ver.secretariaat@hotmail.nl.  of ver.secretariaat@planet.nl

Uiteraard zullen we de betreffende tekst dan nog eens kritisch bekijken en zonodig aanpassen; voor Uw medewerking al vast dank!

O ja, de VER heeft geen postbus meer... wilt U tòch per post iets zenden stuur even een mailtje en U krijgt het juiste postadres!